Maşini de lux de peste 1 milion de euro au fost condamnate la moarte - VIDEO

Zeci de maşini BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Audi, Lexus şi chiar un McLaren au fost „condamnate la moarte” şi distruse în Filipine, întreaga operaţiunea fiind filmată. Unele dintre acestea valorau mai mult de 100.000 de euro, aşa cum este cazul unui McLaren. Valoarea totală a maşinilor distruse depăşeşte un milion de euro.

Maşini de lux de peste 1 milion de euro au fost condamnate la moarte - VIDEO Maşini de lux de peste 1 milion de euro au fost condamnate la moarte - VIDEO

Controversatul preşedinte al Republicii Filipine, Rodrigo Duterte, a dispus distrugerea mai multor maşini care fuseseră introduse în ţară fără plata taxelor vamale. Decizia este fără precedent, iar motivaţia lui Duterte este una uşor arogantă, fapt deloc neobişnuit pentru acesta.

Să le dăm la fier vechi. Nu pot avea maşinile în felul acesta, dar pot să aibe părţi din ele. Hai să ne jucăm!” au fost cuvintele lui Rodrigo Duterte. Printre maşinile distruse s-au aflat şi modele clasice, cum ar fi un Corvette Stingray.

Este imposibil să nu te întristezi văzând cum buldozerul trece peste maşini, lăsând în urmă o grămadă de fiare vechi în locul frumoaselor maşini. Asta dacă puteţi privi până la capăt.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.