Maşini de lux de peste 1 milion de euro au fost condamnate la moarte – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 26 aug. 2019 Știri auto
Maşini de lux de peste 1 milion de euro au fost condamnate la moarte – VIDEO

Controversatul preşedinte al Republicii Filipine, Rodrigo Duterte, a dispus distrugerea mai multor maşini care fuseseră introduse în ţară fără plata taxelor vamale. Decizia este fără precedent, iar motivaţia lui Duterte este una uşor arogantă, fapt deloc neobişnuit pentru acesta.

Să le dăm la fier vechi. Nu pot avea maşinile în felul acesta, dar pot să aibe părţi din ele. Hai să ne jucăm!” au fost cuvintele lui Rodrigo Duterte. Printre maşinile distruse s-au aflat şi modele clasice, cum ar fi un Corvette Stingray.

Este imposibil să nu te întristezi văzând cum buldozerul trece peste maşini, lăsând în urmă o grămadă de fiare vechi în locul frumoaselor maşini. Asta dacă puteţi privi până la capăt.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide