Maşini de oraş ieftine. Cine nu are, să-şi cumpere prin programul Prima Maşină

Skoda lansează Citigo 2017

Maşini de oraş ieftine. Cine nu are, să-şi cumpere prin programul Prima Maşină Maşini de oraş ieftine. Cine nu are, să-şi cumpere prin programul Prima Maşină

La fel ca Peugeot 108 (ex 107), Citroen C1 şi Toyota Aygo, Volkswagen, Seat şi Skoda au aceeaşi maşină, cu altă pălărie. Up, Mii şi Citigo au apărut în 2012 şi acum îşi dau refresh. Citigo e un facelift şi nici nu am vedea motive să lansezi o nouă maşinuţă de oraş atât timp cât îşi face treaba şi nu va fi niciodată un statement. E maşina care te duce din punctul A (acasă) în punctul B (birou). Asta nu înseamn însă că nu evoluează şi ea. Noul Citigo are faruri cu LED şi faruri adaptive (acestea sunt pe lista de opţiuni). Modificările sunt în ton cu anii, mici restilizări la anumite elemente, mai multe culori în configurator, jante noi pe 15 inci, iar interiorul arată şi el un pic altfel.

Aşa cum a făcut pe Superb când s-a luat după Rolls Royce, Skoda a pus şi pe Citigo o umbrelă şi un compartiment special pentru ea sub scaunul dreapta-faţă. Nu ne interesează că s-au luat după alţii atât timp cât utilitatea există. La sistemul multimedia, Skoda a cîştigat 6 difuzoare, coneectivitate Apple şi Android. Skoda Citigo vine cu acelaşi motor de 1 litru, în două trepte de putere – 60 şi 75 de cai. Dacă mai e ceva de spus, Skoda o va face la Salonul Auto de la Geneva, o dată cu lansarea oficială.   

SKODA CITIGO 2017 (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.