Maşini italiene la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2017 - GALERIE FOTO

Evenimentul se va desfăşura în perioada 4-12 noiembrie ...

Maşini italiene la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2017 - GALERIE FOTO Maşini italiene la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2017 - GALERIE FOTO

Auto Italia revine la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii pentru a sărbători, alături de publicul de la Romexpo, 60 de ani de la producţia primului Fiat 500, 25 de ani de dominaţie în segmentul sport utility premium pentru Jeep Grand Cherokee, lansarea noului Compass şi producţia primului SUV din istoria Alfa Romeo. Evenimentul se va desfăşura în perioada 4-12 noiembrie. La standul Fiat de la Salon vor fi expuse Fiat 500, modele din familia Tipo, Jeep, Alfa Romeo, Abarth (Abarth 124 Spider), Maserati Levante, Ghibli şi Quattroporte.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.