Maşini pentru Jocurile Olimpice, de la BMW

Bavarezii vor furniza 4.000 de maşini pentru Jocurile Olimpice de la Londra, ce se vor desfăşura vara aceasta.

Maşini pentru Jocurile Olimpice, de la BMW Maşini pentru Jocurile Olimpice, de la BMW

Dacă în 2011 am tânjit după atmosfera de competiţie din 2010, când ne-am putut delecta cu meciurile din Campionatul Mondial de Fotabal, se pare că anul acesta avem din nou la ce să ne uităm. Jocurile Olimpice din Londra vor avea parte nu doar de atenţia a milioane de telespectatori, pe plan mondial, ci şi de un parteneriat de excepţie.BMW va furniza organizatorilor prestigioasei competiţii sportive nu mai puţin de 4.000 de maşini.

Mai exact, germanii vor asigura o flotă ce va consta în modele BMW Seria 1 şi Seria 3, precum şi în ediţii speciale de Mini. Motorizările folosite vor fi de tip diesel şi hibrid, dar pe lista specialităţilor bavareze se anunţă şi maşini cu propulsie electrică. Niciunul dintre modelele folosite nu va emite mai mult de 120g de CO2, iar primele 40 de unităţi au fost deja prezentate oficial, fiind BMW-uri 520d şi 320d.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.