Maşini scumpe pentru infractori extravaganţi

Maşinile pe care hoţii le folosec când pun în aplicare un jaf ne fac să ne întrebăm dacă dau spargeri din necesitate sau din pasiune.

Maşini scumpe pentru infractori extravaganţi Maşini scumpe pentru infractori extravaganţi
Un incident din vestul Londrei a avut ca protagonişti doi hoţi de bijuterii şi un Bentley Flying Spur. De fapt, jaful de la magazinul de bijuterii din Londra pare a fi o extravaganţă a unor băieţi de bani gata, care s-au plictisit de viaţa lor monotonă şi s-au gândit să mai schimbe modul de distracţie.

Camerele de supraveghere ale magazinului au suprins doi tipi îmbrăcaţi opulent, care au avut totuşi bani să închirieze un Bentley Flying Spur, furând bijuterii de milioane de dolari. Unul purtând pălărie şi un bleizer negru, iar celălalt un costum de culoare deschisă, au intrat în magazinul de bijuterii, au ameninţat cu pistoalele, au luat bijuteriile şi au demarat în trombă.

Hoţi de ocazie sau profesionişti, cert e că au gusturi auto rafinate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.