Maşinile autonome vor creşte numărul celor care fac sex în maşini?

Maşinile autonome sau semi-autonome capătă popularitate, dar un expert canadian

Maşinile autonome vor creşte numărul celor care fac sex în maşini? Maşinile autonome vor creşte numărul celor care fac sex în maşini?

 


Maşinile autonome sau semi-autonome capătă popularitate, dar un expert canadian crede că acestea sunt periculoase, deoarece îi vor încuraja pe pasagerii care se vor plictisi pe distanţele mai lungi să facă sex în timpul mersului. Barrie Kirk, de la Canadian Automated Vehicles Centre of Excellence, crede că acest lucru ar putea duce la creşterea numărului de accidente rutiere, deoare maşinile fără şofer nu sunt sută la sută autonome, fiind multe situaţii în care şoferul trebuie să preia controlul volanului. 

„Estimez că, după ce computerele vor prelua controlul volanului, se va face mult mai mult sex în maşini”, a declarat Kirk pentru Toronto Sun.

Mai mulţi oficiali din Canada îngrijoraţi de această perspectivă i-au scris ministrului Transporturilor, Marc Garneau, citând şi cazuri apărute în media în care proprietarii de automobile Tesla, care dispun de sistem Autopilot, s-au angajat în „activităţi dubioase” în timpul mersului. Printre acestea se numără cititul ziarului sau spălatul pe dinţi.

Citeşte articolul complet pe Go4it.ro


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.