Maşinile bling-bling Mercedes-Benz pentru Cannes 2012

Producătorul german va escorta vedetele de la festivalul internaţional de film cu o flotă exclusivistă, alcătuită din limuzine şi SUV-uri aurii.

Maşinile bling-bling Mercedes-Benz pentru Cannes 2012 Maşinile bling-bling Mercedes-Benz pentru Cannes 2012

Probabil veţi crede că maşinile din aceste imagini aparţin unor est-europeni mândri de dimensiunea portofelului lor, dar lucrurile nu stau chiar aşa.

Maşinile Mercedes-Benz aurite sunt surpriza pregătită de producătorul german pentru vedetele de la Festivalul Internaţional de film Cannes 2012, în cadrul căruia se va decerna prestigiosul trofeu Palme d'Or.


Asocierea dintre numele prestigioasei distincţii şi culoarea aleasă pentru maşinile din imagini este cât se poate de logică, iar tocmai acesta este motivul invocat de Mercedes-Benz pentru acţiunea sa.

Flota de maşini ce poate lua ochii oricui, atât din cauza culorii, cât şi datorită opulenţei, cuprinde modele precum S600 Pulmann, CLS, dar şi SUV-ul ML. Totuşi, germanii au ceva pus de-o parte şi pentru vizitatorii obişnuiţi ai Rivierei Franceze din această perioadă. Toată gama AMG va fi disponibilă la test, cu noul SL 63 AMG în rolul principal.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.