Maşinile care au trecut prin mâinile lui Radu Mazăre – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 08 mai 2019 Știri auto

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost capturat de autorităţi în Madagascar, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor. Radu Mazăre se află, de la finele anului 2017, în Madagascar.

Pe vremea când era primarul Constanţei, Radu Mazăre avea o colecţie impresionantă de maşini scumpe, unele dintre modele fiind foarte rare. 

Într-un interviu acordat în 2014 fostul primar al Constanţei a spus că îi plac oamenii care au pasiuni pentru că o pasiune dă un sens vieţii.

„Mie îmi plac oamenii care au pasiuni. Eu am pasiuni maşinile vechi şi fetele noi, ei au pasiuni motoarele. În viaţă este foarte bine să ai o pasiune că îţi dă un sens al vieţii”, a afirmat Radu Mazăre.

La parada ţinută în acel an Radu Mazăre a venit cu un Jaguar fabricat în 1974.

Întrebat dacă maşina sa este o achiziţie nouă, primarul a răspuns: „Nu e o maşină nouă, e o maşină veche, are patruzeci de ani. Dacă nu am avut şi eu bani să iau una nouă, am luat una veche. Dar fata e nouă, să ştii. Maşina e veche, fata-i nouă”, a răspuns Mazăre râzând. 

Întrebat, de asemenea, când va conduce o motocicletă, Radu Mazăre a spus că nu are pasiunea motoarelor şi că îi plac bicicletele, dar că se făcea de râs dacă venea cu una.

Alte maşini care i-au aparţinut celebrului primar: 

Jeep Willys, fabricat în 1968

Sursă foto: click.ro

Fiecare autovehicul Jeep are o poveste unică, bazată pe o moştenire care îşi trage rădăcinile din originalul Willys MA. Născut în mijlocul Războiului, vehiculul Jeep 4×4 a fost asimilat ca un erou în luptă de către soldaţii Aliaţi din întreaga lume. În egală măsură, vehiculele civile Jeep care au urmat au poziţionat marca drept lider în tehnologia 4×4.

Morgan (1930)

Sursă foto: click.ro

Morgan Motor Company este un producător britanic de automobile, fondat în 1910 de Henry Frederick Stanley Morgan.

Morgan are sediul în Malvern Link, o zonă din Malvern, Worcestershire, şi are 177 de angajaţi. Morgan a declarat că produc 850 de maşini pe an, toate asamblate manual. Lista de aşteptare pentru o maşină este de aproximativ şase luni şi a fost uneori de zece ani. Maşinile Morgan sunt neobişnuite, deoarece lemnul a fost folosit în construcţia lor timp de un secol.

Lincoln Zephyr (1935)

Sursă foto: puterea.ro

Lincoln Zephyr e construită pe un şasiu de Chevrolet Corvette, are un motor GM 8V de 6,2 l de 325 CP şi atinge 200 km/oră. Zephyr-ul lui Mazăre a fost fabricat în 2006, este unul dintre puţinele exemplare din lume, iar fostul primar l-a achiziţionat în 2008. Maşina este evaluată la 50.000 de euro.

Studebaker Dictator (1937)

Sursă foto: click.ro

Studebaker Dictator din poza de mai sus a fost fabricat in anul 1937, de o firma din statul Indiana, pe care primarul susţine că a plătit în jur de 10.000 de euro.

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide