Maşinile din filmul Furious 7, disponibile virtual în jocul Forza Horizon 2

Trebuie să fim realişti: avem şanse zero să conducem pe viu maşinile folosite în filmul Fast & Furious 7. Pe de-o parte fiindcă multe au fost distruse, iar pe de altă parte fiindcă sunt extrem de departe de noi. Dar dacă ai o consolă Xbox One, o să te poţi bucura de maşinile din film chiar acasă la tine.

Maşinile din filmul Furious 7, disponibile virtual în jocul Forza Horizon 2 Maşinile din filmul Furious 7, disponibile virtual în jocul Forza Horizon 2

Jocul Forza Horizon 2 poate fi îmbunătăţit acum cu un pachet DLC denumit Furious 7 Car Pack. Pe scurt, acest download îţi aduce, pentru doar cinci dolari americani, cele mai faine opt maşini din filmul Fast & Furious 7, direct pe consola ta Xbox One.

Toyota Supra din 1998 e gratis în luna aprilie, dar pentru toate celelalte trebuie să plăteşti. Însă e o afacere bună, credem noi, fiindcă lista completă e destul de apetisantă: Dodge Charger R/T din 1970, Plymouth Cuda din 1970, Jeep Wrangler Unlimited din 2013, Maserati Ghibli S din 2014, Plymouth Road Runner din 1970, Dodge Charger R/T din 2015 şi Dodge Challenger din 2015, toate în ediţia „Fast & Furious”, adică la fel ca în film.

Furious 7 a avut premiera în România în 3 aprilie 2015 şi rulează încă în cinematografele din ţară.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.