Maşinile Ford rechemate în service

Grupul american Ford Motor readuce în service 3,6 milioane de vehicule, în urma constatării unei defecţiuni la sistemul de control al vitezei, a anunţat administraţia americană pentru siguranţa traficului, citată de Reuters.

Maşinile Ford rechemate în service Maşinile Ford rechemate în service

Ford se teme ca din cauza defecţiunii la sistemul de control al vitezei, acesta se poate supraîncălzi sau poate lua foc, probleme ce vor fi soluţionate de dealerii firmei.

Vehiculele vizate sunt Ford Seria F, camionetele Ranger, vehiculele de teren Explorer, Bronco şi Mountaineer, furgonetele Econoline, precum şi autoturismele Crown Victoria, Town Car, Grand Marquis, Capri, Mark VII şi Taurus Sho, produse în perioada 1992-2004.

Compania a decis să recheme autovehiculele pentru a reduce îngrijorarea consumatorilor, a declarat Dan Jarvis, purtător de cuvânt al Ford.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.