Maşinile Google revin în România

Începând din 25 iunie, maşinile Google Street View ...

Maşinile Google revin în România Maşinile Google revin în România

Începând din 25 iunie, maşinile Google Street View se vor afla timp de două luni pe drumurile din România. Motivul este actualizarea imaginilor locale din Google Maps. Acestea vor fotografia şoselelor şi drumurile care leagă localităţile, scrie Digi24.ro

Street View este un serviciu oferit de Google Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de ţări. În Street View, oamenii pot vedea imagini de 360° din numeroase locuri ale lumii, fie şosele, oraşe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică. Serviciul este disponibil şi în Google Earth şi aplicaţia Google Maps pentru telefoanele mobile.

Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante oraşe. În 2012 au fost preluate imagini de pe 40.000 de kilometri de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice.

Extinderea Street View în România a continuat constant, fiind adăugate treptat diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Naţional Brukenthal şi fluviul Dunărea.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.