Maşinile lui Mircea Diaconu. Cunoscutul actor deţine doi „strămoşi” ai SUV-urilor – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu a revenit recent în atenţia publicului după ce şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale.

Despre politică îi vom lăsa pe alţii să scrie, însă ce ne-a atras atenţia este că celebrul actor este iubitori de maşini, şi nu orice maşini. El deţine un ARO 10 galben. Într-un interviu acordat în 2015 el spune că acesta nu este primul ARO pe care îl conduce, în trecut prin garajul său ar mai fi trecut alte două maşini produse la Câmpulung-Muscel.

GALERIE FOTO

„E cam ruginita. Nu merg numai cu asta. Este masina mea de suflet si ma mai deplasez si cu alte masini, care prind viteza, ca asta nu poate. Ea insasi este ceva iesit din comun. E a treia masina pe care o am, ARO 10 vreau sa spun. N-o detin de foarte multa vreme. Din 2008 o am pe asta. E a treia. Acum i-am pus si un motor un pic mai bun. A castigat niste cai putere in plus si sunt o fiara pe sosea. O iubesc foarte mult. Dar repet, nu e singura mea masina. Mai am o masina, veche de 37 de ani. Cam tot genul asta, decapotabila, si e unica in Romania. Citroen Mehari, e o bijuterie. Pe aia, eu am facut-o, eu am desfacut-o de milioane de ori. Repet, de 37 de ani o am. Nu sunt normal. Veneam cu ea, dar nu are frane, n-avea rost sa deranjez populatia”, a declarat pentru Cancan.ro, în anul 2015, fostul europarlamentar.

GALERIE FOTO

 Comentarii
Inchide