Maşinile pentru Flote ale Anului 2010

Noul BMW Seria 5 a fost votată drept cea mai bună maşină de serviciu pentru manageri, în timp ce pentru angajaţi cea mai bună maşina a fost aleasă Ford Focus.

Maşinile pentru Flote ale Anului 2010 Maşinile pentru Flote ale Anului 2010

Eforturile BMW de a face din noul Seria 5 un automobil mai elegant au fost încununate, noua limuzină bavareză fiind aleasă cea mai bună maşină de companie pentru manageri. În acelaşi timp, Ford Focus a fost desemnată cea mai bună maşină pentru flota angajaţilor. Cei care au acordat aceste premii, şi care au făcut-o anual în ultimii 11 ani, sunt britanicii din Royal Automobile Club.

Clubul britanic a mai acordat premiul de cea mai bună limuzină pentru Mercedes S Class, cel mai bun automobil de clasă mică pentru VW Polo, cel mai bun crossover Nissan Qashqai şi cel mai bun SUV Audi Q5. Pe segmentul vehiculelor comerciale pentru flote, Ford Transit Connects-a impus la categoria vehicule uşoare, Volkswagen Transporter a primit onoruri similare dar la categoria tonaj mediu, iar Mercedes-Benz Sprinter şi-a adjudecat distincţia pentru van-uri de capacitate mare. Cel mai bun pick-up de companie a fost încoronat Nissan Navara.

La nivel de constructori, BMW a primit titlul pentru cel mai bun fabricant de modele pentru flote, Toyota a fost recompensată cu un premiu pentru tehnologie, iar Renault a primit premiul pentru siguranţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.