Maşinile Regelui şi copertele Playboy cu Trump şi Seinfeld (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 28 sept. 2017 Știri auto

Este modelul multora dintre noi în viaţa asta şi-l recomandăm. Până la urmă, sunt adevărate vorbele alea cu “o viaţă avem”. Dacă vă prinde cineva în fapt sau cu mâţa-n sac sau cu altele, vă rugăm să nu daţi exemplu acest material. Hugh Hefner a început un mit în 1953, un mit care există şi azi, în ziua în care a murit la 91 de ani.

Aminitrea lui într-un halat, flancat şi chiar înconjurat 360 de grade de blonde gemene, negemene, cu gemete sau fără, va rămâne mereu. Mandy, Sandy şi toate acele nume de poveste care ne-au însoţit adolescenţa şi care sunt pentru noi acolo, mereu. Playboy a existat şi în România în stare de garegare solidă. 

Revista a apărut în octombrie 1999, cu Dana Săvuică pe prima copertă. Ani la rând, Playboy România a dat jos hainele de pe femei de vis ca Loredana Groza, Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Roxana Ionescu (cu un pictorial preluat şi de Playboy Brazilia) şi multe altele.

Interviurile Playboy au fost unele dintre cele mai tari din istoria publicaţiilor internaţionale, iar în ediţia din România nu a existat o personalitate importantă care să nu fi apărut. Totodată, Playboy a inventat un nou tip de interviu fulger, 20q (20 questions), în care personalităţi la fel de mari răspundeau rapid la 20 de întrebări (nu aceleaşi). Să nu uităm de conceptele Playmate (colega de joacă) şi Girl Next Door (fata de alături), la fel de importante pentru mitul Playboy şi pentru bărbaţii inteligenţi care citeau această revistă. Pentru Playboy US au scris proză scurtă autori ca Ian Fleming sau Arthur C. Clarke.

Cele mai importante pictoriale erau fotografiate de nume enorme ale industriei de poze sexy: Stephen Wayda, Pompeo Posar, Arny Freytag sau Mario Casilli. Printre cele mai importante femei din istorie care au apărut în Playboy sunt Lindsay Lohan, Madonna, Eva Herzigova, Sharon Stone, Denise Richards, Naomi Campbell, Carmen Electra, Katarina Witt, Kim Kardashian, Pamela Anderson, Raquel Welch, Elle Macpherson. În toată istoria, numai 10 bărbaţi cu fost pe copertele Playboy – Bruno Mars, Peter Sellers, Burt Reynolds, Steve Martin, Donald Trump, Dan Aykroyd, Jerry Seinfeld, Leslie Nielsen, Gene Simons (trupa Kiss), Seth Rogen.

În 2002, Hugh Hefner a confirmat că a împrumutat numele Playboy de la o reprezentanţă de maşini. O femeie angajată acolo i-a spus fiului ei să-I recomande acest nume de revistă prietenului lui  – care era Hugh Hefner. 

Autor Alexandru Banu

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide