Maşinile ruseşti nu mai sunt la modă

Maşinile care circulau în urmă cu 15 ani prin Moscova aproape au dispărut.

Maşinile ruseşti nu mai sunt la modă Maşinile ruseşti nu mai sunt la modă

Ruşii nu mai vor să cumpere maşinile ruseşti, preferând, in locul acestora, maşinile străine.

Autoturisme precum Lada sau Jiguli se găsesc doar în provincie, la pariferie, sau în cadrul poliţiei, în ciuda preţurilor lor scăzute. Maşinile ruseşti costa 10.000 de dolari, spre deosebire de maşinile străine care pornesc de la 15.000 de dolari.

"La Moscova, oamenii au mai mulţi bani şi îşi schimbă maşinile o dată la trei ani, pentru a profita de garanţie", spune Oleg, un student de 28 de ani, care rămâne ataşat faţă de maşina sa Lada 11, din "motive de preţ".

Cele câteva Volga care se mai vând sunt destinate administraţiei sau celor nostalgici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.