Maşinile şi femeile - studiu

Sunetul propulsoarelor Maserati are cel mai puternic efect afrodiziac asupra femeilor, conform unui studiu recent realizat de o firmă de asigurări din Marea Britanie.

Maşinile şi femeile - studiu Maşinile şi femeile - studiu

Dacă vă întrebaţi ce automobil captează atenţia femeilor doar prin simple senzaţii auditive, răspunsul l-au găsit cercetătorii britanici, care au descoperit că pentru reprezentantele sexului frumos, tonalitatea unui propulsor Maserati poate fi sinonimă cu un preludiu. Experimentul, la care au participat 20 de voluntari, bărbaţi şi femei, a constat în ascultarea a mai multor clipuri audio cu diferite motoare de maşini , după care saliva subiecţilor a fost examinată pentru a măsura nivelul de testosteron.

Conform studiului, cel mai ridicat nivel de testosteron la femei s-a înregistrat la turarea motorului Maserati, urmat de Ferrari şi Lamborghini.  Au existat şi modele cu efect invers, de exemplu VW Polo, model ce mai degrbă inhibă şi le face pe femei să îşi reprime dorinţele sexuale. Deci dacă vreţi să treceţi peste partea introductivă cu o femei, Maserati este soluţia şi evitaţi citadina din Wolfsburg, dacă vreţi să aveţi noroc de la prima întâlnire.

VEZI TOATE ANUNTURILE MASERATI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.