Maşinile Tesla primesc jocuri noi pentru ecranul de la bord - VIDEO

Noile jocuri vor fi adăugate pe maşinile Tesla Model S, Model X şi Model 3 complet gratuit.

Maşinile Tesla primesc jocuri noi pentru ecranul de la bord - VIDEO Maşinile Tesla primesc jocuri noi pentru ecranul de la bord - VIDEO

Maşinile Tesla nu sunt „diferite” doar pentru că sunt maşini electrice, în ultimii câţiva ani mulţi producători de maşini tradiţionale lansând modele electrice comparabile. Tesla preferă însă să facă lucrurile diferit, într-o manieră aparte. De la actualizările de performanţă pentru maşini, până la eliminarea tuturor elementelor de pe bord în cazul Model 3, maşinile companiei au devenit mai degrabă gadget-uri pe roţi decât simple autovehicule. Având în vedere că suntem în era în care gaming-ul este peste tot, ce ar fi un gadget fără jocuri? Ei bine, Tesla are mai multe jocuri integrate în sistemul de operare al maşinilor sale, în curând acestea vor primi încă două titluri gratuite.

Anul trecut, în luna august, Tesla a lansat un update de software care a adăugat câteva jocuri clasice în sistemul de operare al maşinilor sale. Acestea erau jocuri Atari, folosite sub licenţă, populare în anii `80 în sălăle de arcade. Fiecare în parte a fost un titlu clasic, precum Asteroids, Missle Command, Lunar Lander şi Centipede, însă cele două jocuri care sunt adăugate acum sunt adevărate hit-uri mondiale.

Vorbim despre 2048, jocul de mobil care a dominat topurile de download-uri pe iOS şi Android în urmă cu doar câţiva ani şi Super Breakout, jocul care a creat un nou gen şi se bucură şi acum de noi versiuni pe toate platformele posibile.

VIDEO

Articolul integral pe Go4it.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.