Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017

În paralele cu începerea celei mai mari ofensive de modele din istoria mărcii ...

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017 Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017

În paralele cu începerea celei mai mari ofensive de modele din istoria mărcii, BMW continuă diversificarea şi în cadrul gamei de modele existente printr-o multitudine de dotări noi ce sunt introduse din toamna 2017. Cu începere din noiembrie 2017, noile BMW M550d xDrive Touring şi BMW 640d xDrive Gran Turismo vor fi disponibile, în timp ce, din decembrie 2017, două noi variante de motorizări pe benzină vor fi oferite pentru noul BMW X3. Mai mult, varietatea de dotări cu echipamente speciale pentru noul BMW X3 va fi completată cu opţiuni exclusiviste pentru exterior şi interior de la BMW Individual.

În viitor, BMW X1 xDrive20d va dispune standard de transmisia Steptronic cu opt trepte. În plus, începând cu luna noiembrie 2017, gama de jante din aliaj uşor pentru modelul Sport Activity Vehicle (SAV) din clasa compactă va fi completată cu cinci variante noi.

Începând cu toamna anului 2017, numărul de oraşe în care se poate utiliza On-Street Parking Information (serviciul de căutare digitală a locului de parcare) va creşte şi mai mult.

Nou model BMW M Performance: BMW M550d xDrive Touring dispune de cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri din lume. Din noiembrie 2017, gama de automobile BMW M Performance va fi completată de o variantă de model fascinant de puternică, dar şi impresionant de eficientă a noului BMW Seria 5 Touring. Noul BMW M550d xDrive Touring va dispune de cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri din lume. Tehnologia M Performance TwinPower Turbo utilizată la un motor de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie, cu patru turbocompresoare şi injecţie directă Common Rail care funcţionează la o presiune maximă de peste 2.500 bar. Puterea maximă de 294 kW/400 CP şi cuplul maxim de 760 Nm disponibil între 2.000 şi 3.000 rpm asigură reacţie spontană şi livrarea constantă a puterii pe întregul interval de turaţii.

BMW M550d xDrive Touring transferă performanţele excepţionale ale motorului la şosea printr-o transmisie sport cu opt trepte şi tehnologie inteligentă de tracţiune integrală orientată spre puntea spate - astfel, acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 4,6 secunde. Motorul diesel sport convinge nu numai prin caracteristicile de performanţă foarte bune, ci şi prin economia impresionantă de combustibil. Consumul mediu mixt al noului BMW M550d xDrive Touring variază între 6,7 şi 6,4 l/100 km, iar nivelul emisiilor CO2 între 176 şi 168 g/km (date conform ciclului de testare UE, în funcţie de dimensiunea anvelopelor selectate).

Incluse în echiparea standard a noului BMW M550d xDrive Touring sunt, printre altele, suspensia sport M, Integral Active Steering şi dotări specifice modelului pentru exterior şi interior. Mai mult, jantele M de 19 ţoli, din aliaj uşor, cu pneuri mixte şi sistemul de frânare sport M subliniază caracterul dinamic al modelului BMW M Performance.

Începând cu noiembrie 2017, gama de modele a noului BMW Seria 6 Gran Turismo va fi extinsă cu începutul producţiei unei a doua variante de motorizare diesel. Noul BMW 640d xDrive Gran Turismo combină performanţa sportivă şi confortul superior al călătoriei cu un nivel ridicat de eficienţă. Motorul de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie şi dotat cu tehnologie BMW TwinPower Turbo care dispune de turbine cu geometrie variabilă pentru turbocompresoarele de înaltă şi joasă presiune, precum şi injecţie directă Common Rail. Motorul oferă 235 kW/320 CP şi un cuplu maxim de 680 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.