Măsuri de siguranţă inedite

Americanii din Philadelphia vor fi păcăliţi să frâneze în locurile periculoase prin imagini pe asfalt ce au rolul de a crea impresia unor denivelări de reducere a vitezei.

Măsuri de siguranţă inedite Măsuri de siguranţă inedite
Actualele soluţii cu obstacole fizice, unele foarte agresive şi dăunatoare maşinii vor fi înlocuite de oficialii din Philadelphia cu un set de desene 3D pe asfalt, ce vor crea doar impresia unor obstacole efective. Privind avantajele, preţul redus şi eliminarea şanselor să îţi strici maşina, soluţia pare a fi o idee bună. Dacă pentru cei care le vor vedea pentru prima dată efectul va fi unul scontant, nu putem să nu ne întrebăm ce rost mai au pentru şoferii care deja sunt constienţi de locaţia acestora.

Par să fie mai mult o soluţie de unică folosinţă. Poate a doua zi vor schimba desenul. Sau vor monta o denivelare clasică.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.