Măsuri drastice în Canada

Oficialii canadieni din Ontario au de gând să proteje copiii mici cu orice preţ, încercând să interzică fumatul în maşina cu aceştia de faţă.

Măsuri drastice în Canada Măsuri drastice în Canada
Măsura a fost luată din dorinţa de protejare a copiilor de până la 16 ani faţă de fumatul pasiv, atunci când se află în maşină împreună cu persoanele ce fumează. Odată ce legea va fi adoptată, poliţiştii vor putea să amendeze pasagerii ce nu respectă noile reguli cu 250 de dolari canadieni.
Ne întrebăm oare ce urmează? Interzicerea totală a fumatului ca urmare a unui raport care arată că, precum telefoanele mobile, tigările scad atenţia la condus? Nu ar fi exclus.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.