Maybach Exelero vândut pentru 8 milioane de dolari

Ultimul zvon apărut pe internet: un rapper a cumpărat un Maybach unicat cu multe milioane de dolari. Nu e vorba de P. Diddy, nici de o limuzină Maybach şi nici de un preţ de 2-3 milioane de dolari. Vedeţi în continuare ce şi cum.

Maybach Exelero vândut pentru 8 milioane de dolari Maybach Exelero vândut pentru 8 milioane de dolari

Faimosul deja coupe Maybach Exelero a rămas, din păcate, doar la stadiul de concept, deşi s-ar fi găsit mulţi milionari dispuşi să semneze cecuri pentru un asemenea specimen. Exelero, însă, a rămas proprietatea producătorului de pneuri Fulda. Până acum.

Ultima oară când am auzit despre Maybach Exelero a fost acum 3 ani, când conceptul a fost scos la licitaţie (pe motiv de criză economică). Preţul său era de 5 milioane de euro, iar amatori se pare că nu au apărut. Aşa încât maşina a rămas închisă într-un garaj, departe de ochii lumii, deşi se lăuda cu o viteză maximă de 351 km/h.

Recent, zvonurile de pe internet au readus în actualitate maşina. Se pare că Birdman (numele de scenă al rapperului Bryan Williams) ar fi devenit noul proprietar al lui Maybach Exelero, pentru care a plătit o sumă de circa 8 milioane USD, care, în Europa, înseamnă circa 5,4 milioane de euro - adică aproape tot atât cât era suma de pornire a licitaţiei de acum 3 ani.

Deocamdată, nu există nici o confirmare oficială, însă deja putem prefigura o luptă a orgoliilor între P. Diddy şi Birdman: primul are mai multe limuzine Maybach (dintre care pe două i le-a oferit cadou puştiului său...), în timp ce al doilea are un unicat extravagant. Oare de ce nu cumpără direct marca germană?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.