Mazda 2 - Mașina anului în lume

Micuța citadină japoneză a reușit să atragă admirația juriului internațional ce a desemnat de curând "World Car of the Year".

Mazda 2 - Mașina anului în lume Mazda 2 - Mașina anului în lume
Cunoscută în Japonia sub numele de Demio, Mazda 2 a reușit să se impună în concursul mondial în fața modelelor Ford Mondeo și Mercedes Benz C-Class. De altfel micul model japonez a reușit să se claseze și pe podiumul concursului de design, imediat în spatele modelelor Audi R8 și Volvo C30, dintr-un total de 39 de participanți.

World Car of the Year a fost câștigată de BMW Seria 3 în 2006 și Lexus LS 460 anul trecut, astfel încât izbânda unui model de clasă mică între concurente de clasa medie atât de puternice nu poate decât să scoată și mai mult în evidență calitățile noii Mazda 2. Aceasta a mai căștigat titlul de mașină a anului și în țări precum Africa de Sud, Grecia, Austria, Belgia și Danemarca.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.