Mazda 2 pe ultima sută de metri

Prima maşină din noua generaţie Mazda 2 va ieşi de pe linia de producţie in iunie.

Mazda 2 pe ultima sută de metri Mazda 2 pe ultima sută de metri
Noua Mazda 2, dezvoltată împreună cu Ford, va ieşi de pe linia de producţie în luna iunie a acestui an. Iniţial va fi disponibilă spre vânzare în Japonia, acolo unde Mazda 2 este marchetată ca Mazda Demio. Europenii vor fi nevoiţi să aştepte până în luna octombrie, când se va da undă verde vânzărilor.

Oferata iniţială de propulsoare va cuprinde trei motoare pe benzină, unul de 1,3 litri, care dezvoltă 74 de CP, cel de-al doilea având aceeaşi cilindree, dar cu 84 de CP şi un motor de 1,5 litri şi 105 CP. Ulterior va fi introdus şi un diesel, de 1,4 litri, care va dezvolta 70 de CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.