Mazda 2 Sedan

Producătorul japonez a lansat pe piaţa chineză în exclusivitate la Guangzhou Motor Show noua Mazda 2 Sedan produsă local de Changan Ford Mazda Automobile Co. Ltd.

Mazda 2 Sedan Mazda 2 Sedan
Noul model a fost lansat astăzi la ziua presei Salonului Auto de la Guangzhou şi va ajunge în showroomurile dealerilor Changan Mazda Motor în prima jumătate a anului viitor. Noriaki Zamada, Preşedinte şi COO Mazda Motor a declarat: "Prin introducerea versiunilor de clasă mică în patru şi cinci uşi am completat gama de lansări în segmentele B, C şi D, ce reprezintă principalele trei clase de maşini din China. Noile modele vor întări puternic poziţia locală Mazda."

Mazda 2 Sedan interiorMazda 2 Sedan păstrează acelaşi ampatament de 2490 mm cu versiunea hatchback, dar datorită portbagajului câştigă în lungime 365 mm până la 4270. În China noul model va fi disponibil cu două motorizări, un 1,3 litri de 85 CP şi un 1,5 litri de 102 CP ce poate fi cuplat ori cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte ori cu una automată cu patru. Rămâne de văzut dacă Mazda 2 Sedan va fi importată şi în Europa, în ţări precum România, acolo unde precum în China, caroseriile sedan au un mare succes.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.