Mazda 3 facelift

Gama compactă japoneză, cunoscută pe unele pieţe sub numele de Axela a suferit de curând un facelift minor.

Mazda 3 facelift Mazda 3 facelift
mazda 3 faceliftModificările exterioare le putem deduce din descrierile din comunicatul de presă, pentru ca dacă nu eşti din întâmplare un fan sau un posesor de Mazda, sunt aproape imposibil de observat. Mazda 3 are acum mânere exterioare cromate, un nou eleron spate, o gamă modificată de jante din aluminiu şi mai mult plastic negru pe spoilerul spate.

În interior unele materiale au fost înlocuite, cromul este mult mai prezent iar graţie noilor materiale fonoabsorbante cabina oferă un grad crescut de confort acustic. Producătorul japonez a prezentat şi două noi ediţii speciale sport, 23 HS şi 20 HS. Ambele vin cu jante de 17 inch, pedalier din aluminiu, un eleron spate mai agresiv, sistem de sunet BOSE şi un interior din piele neagră Alcantara.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.