Mazda 3 Sedan - Poze spion

Mazda se află deja în teste cu versiunea sedan a noii Mazda 3. Stilul rămâne inconfundabil.

Mazda 3 Sedan - Poze spion Mazda 3 Sedan - Poze spion

Dimensiunile compacte sunt conservateConstruită pe platforma globală a lui Focus, noua Mazda 3 in versiunea hatchback pare mai degrabă un facelift al actualei generaţii. Se pare că nici sedanul nu se depărtează de această impresie, cu toate că asemănările cu actualul model sunt suficient de multe cât doar să ne amintească de faptul că avem în faţă o Mazda.

Din punct de vedere tehnic, noua Mazda 3 va veni cu motoare mai puternice şi mai economice, mai multe putând afla în apropierea lansării oficiale, care se pare că va avea loc la finalul acestui an, în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles.

VEZI TOATE ANUNTURILE MAZDA.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.