Mazda 5 Facelift

Mazda lansează pe 5 decembrie cu ocazia Salonului Auto de la Bologna faceliftul monovolumului său de clasă compactă.

Mazda 5 Facelift Mazda 5 Facelift
Principala noutate a Mazdei 5 facelift este noul motor de 2.0 litri pe benzină ce beneficiază acum de acceleraţie fară cablu şi acţionare secvenţială a supapelor, lucru ce îi permite să aibă un cuplu maxim la o turaţie mai mică. Două noi transmisii debutează împrună cu noul motor, una manuală cu şase trepte şi una automată cu cinci, în premieră pentru Mazda 5. Potrivit oficialilor japonezi, noul motor are un consum mai mic cu 4% decât vechiul propulsor.

MPV-ul revizuit are acum spoilerele modificate, o suspensie recalibrată şi poate fi opţional echipat cu o uşă culisantă electric. În interior regăsim un nou sistem de navigaţie dar şi de sunet, în timp ce călătoria este mai confortabilă şi mai silenţioasă datorită imbunătăţirilor la nivelul reducerii zgomotului de rulare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.