Mazda 6 câştigă premiul Eco Test 2008

Noua Mazda 6, echipată cu motorul de 1,8 litri, este conform EcoTest 2008 cea mai ecologică maşină pe benzină comercializată în România.

Mazda 6 câştigă premiul Eco Test 2008 Mazda 6 câştigă premiul Eco Test 2008

EcoTest este un proiect ce testează emisiile de noxe pentru un număr mare de vehicule din Europa şi este publicat de Asociaţia Europeană a Cluburilor Auto (ADAC). ). În topul realizat, Mazda6 cu motor pe benzină a ocupat locul 6, cu 80 de puncte acumulate şi o cotaţie de 4 stele. Pe primele cinci locuri s-au clasat două vehicule hibrid şi trei modele echipate cu motoare diesel.

Rezultatul obţinut de Mazda 6 se datorează în mare măsură strategiei de reducere a greutăţii aplicate de companie. În funcţie de motorizare şi versiune, noua Mazda 6 este cu până la 35 kg mai uşoară decât modelul precedent. Această performanţă a facilitat şi reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.