Mazda a venit la Paris cu noua Mazda6 break. GALERIE FOTO

După ce a prezentat la Salonul Auto de la Moscova din august noua Mazda6 sedan, japonezii de la Mazda au venit la Salonul Auto Paris 2012 cu varianta break a modelului de clasă medie.

Mazda a venit la Paris cu noua Mazda6 break. GALERIE FOTO Mazda a venit la Paris cu noua Mazda6 break. GALERIE FOTO

Mazda a prezentat la Salonul Auto Paris 2012 noua Mazda6, atât în variantă sedan, cât şi în variantă break. Dacă sedanul nu a fost o premieră, pentru că a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto Moscova 2012 din luna august, break-ul a avut parte de debutul mondial la Paris.

Redesenată de la zero, noua Mazda6 preia multe dintre liniile văzute pentru prima dată pe conceptul Takeri, prezentat la Tokyo în 2011. Şasiul, mai uşor decât la generaţia precedentă, promite o manevrabilitate ridicată, iar motoarele noi, mai eficiente, folosesc tehnologii precum i-ELOOP, adică sistemul de regenerare a energiei din frânare al companiei japoneze.

Trei motoare vor fi disponibile pentru noua Mazda6, două pe benzină şi un diesel. Propulsoarele pe benzină folosesc tehnologia SKYACTIVE-G şi sunt de două mărimi – de 2.0 litri şi de 2.5 litri. Cel de 2.0 litri vine în două variante, de 145 de cai putere şi de 165 de cai, iar cel de 2.5 litri are o singură variantă, de 192 de cai putere.

Diesel-ul are o capacitate cilindrică de 2.2 litri şi vine, la rândul său, în două variante, de 150 de cai şi de 175 de cai putere.

Motorul pe benzină de 2.5 litri va fi disponibil exclusiv cu o cutie automată cu şase trepte, în timp ce celelalte propulsoare vor putea fi cuplate fie la o cutie manuală cu şase viteze, fie la o cutie automată cu şase trepte.

Noua Mazda6 va ajunge în showroom-urile din Europa până la începutul anului viitor.

Video Mazda6:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.