Mazda atinge noi recorduri

Mazda s-a menţinut timp de 4 luni pe piaţa auto cu un număr de 99.000 de unităti vândute, o cifră aproape egală cu cea din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Mazda atinge noi recorduri Mazda atinge noi recorduri

În luna iulie, creşterea vânzărilor de automobile Mazda a dus la noi recorduri pe piaţa auto. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat în UK, cu o creştere de 4,5%, în Portugalia de 63%, în Rusia de 33% şi Spania 0,8%.

Alte ţări care au avut rezultate foarte bune în privinţa cifrelor de vânzări, în luna iulie, au fost: Republica Cehă şi Slovacia, Elveţia, Suedia, Irlanda, Norvegia, Belgia, Luxemburg şi Danemarca.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.