Mazda CX-3 2018 primeşte noi motoare şi tehnologii actualizate

Mazda CX-3 2018 a primit o serie de îmbunătăţiri.

Mazda CX-3 2018 primeşte noi motoare şi tehnologii actualizate Mazda CX-3 2018 primeşte noi motoare şi tehnologii actualizate

Anul acesta Mazda CX-3 a primit o serie de îmbunătăţiri. Principalele noutăţi sunt noul motor diesel de 1,8l şi 115 CP şi introducerea compatibilităţii cu sistemele Apple CarPlay şi Android Auto, disponibile opţional.

Schimbările la exterior vizează în principal grila frontală, jantele de 18 inchi cu un design nou şi montanţii laterali care sunt coloraţi în nuanţa negru piano. De asemenea, pragurile laterale şi partea de jos a spoilerului frontal au fost cromate. Totodată, în partea din spate, stopurile sunt de acum LED. La fel ca Mazda6 2018 şi CX-3 primeşte nuanţa Roşu Soul Crystal, care oferă mai multă profunzime şi intensitate decât în cazul variantei anterioare.

Interiorul beneficiază de tapiţerie şi materiale noi pe bord, pe panourile portierelor şi la mânere. Şoferul operează mai uşor de acum frâna de parcare, care este electrică, iar consola centrală integrează şi o cotieră, pentru mai mult confort. Pasagerii din spate vor avea la dispoziţie, de asemenea, o cotieră centrală, în funcţie de nivelul de echipare ales. Sistemul de infotainment are cel mai mult de câştigat odată cu integrarea compatibilităţii cu sistemele Apple CarPlay şi Android Auto.

La partea de motorizări Mazda CX-3 2018 vine în premieră cu noua unitate diesel SKYACTIV-D 1.8, care produce 115 CP şi 270 Nm. Doritorii pot alege şi motorul pe benzină SKYACTIV-G 2.0, care poate fi comandat în două derivate de putere, de 121 şi 150 CP. Acestea pot fi combinate cu transmisiile manuală sau automată cu 6 rapoarte.

Mazda CX-3 2018 prezintă un pachet extins de sisteme de siguranţă i-ACTIVSENSE care include de acum şi asistentul inteligent de frânare în oraş îmbunătăţit, care poate detecta pietonii şi pe timp de noapte, opţiunea de auto-hold, care imobilizează vehiculul aflat în rampă şi după ridicarea piciorului de pe pedala de frână şi pilotul automat adaptiv actualizat, care poate acţiona acum de la 0 km/h, în combinaţie cu transmisia automată cu şase rapoarte acesta funcţionând la orice viteză.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.