Mazda CX-7

Mazda va lansa în luna august pe piaţa românească noul crossover CX-7, la un preţ începând de la 30.300 euro cu toate taxele incluse, a anunţat, marţi, Centrul Mazda pentru Europa de Sud Est (Mazda CSEE).

Mazda CX-7 Mazda CX-7

Modelul va fi dotat cu un motor turbo pe benzină de 2,3 litri (240 de cai putere), care echipează şi modelele Mazda6 MPS şi Mazda3 MPS, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte

Vârful de gamă, versiunea Revolution, va fi comercializată pe piaţa românească la un preţ de pornire de 32.700 euro cu toate taxele incluse. Varianta de top dispune de scaune cu încălzire pentru şofer şi pasagerul din dreapta, tapiţerie din piele, faruri cu xenon cu senzor de aprindere automată, senzori de ploaie şi sistem de pornire fără cheie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.