Mazda CX7 vine în Europa

După succesul obţinut în SUA şi Japonia, unde mai mult de 30.000 de unităţi au fost vândute, Mazda CX-7 ajunge în Europa într-o variantă modificată, concepută pentru a răspunde cerinţelor clienţilor europeni.

Mazda CX7 vine în Europa Mazda CX7 vine în Europa
Varianta construită pentru piaţa europeană a lui Mazda CX-7 este modificată în proporţie de aproximativ 30% faţă de vehiculele produse pentru SUA şi Japonia. Modificările au vizat manevrabilitatea, confortul, dispunerea suspensiilor, a volanului şi a frânelor, precum şi setările sistemelor ABS şi ESP.

Varianta europeană a modelului CX-7 a fost testată pe circuitul Nordschleife din cadrul Nürburgring, pe trasee muntoase, pe autostrăzile din Germania la viteze mari şi pe traseu de iarnă, în Europa de Nord. A mai fost testat şi motorul ultra performant DISI turbo de 2,3 litri, care dezvoltă o putere maximă de 260 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.