Mazda Kai - noul motor pe benzină cu aprindere prin compresie are acum şi o formă - FOTO

Mazda Kai, prezentat la Salonul Auto de la Tokyo de anul acesta ...

Mazda Kai - noul motor pe benzină cu aprindere prin compresie are acum şi o formă - FOTO Mazda Kai - noul motor pe benzină cu aprindere prin compresie are acum şi o formă - FOTO

Conceptul Mazda Kai, prezentat la Salonul Auto de la Tokyo de anul acesta, atrage atenţia asupra designului hatchback-ului Mazda 3 din generaţia următoare, a cărui lansare va avea loc în 2019.

Modelul hatchback prezintă noua arhitectură a vehiculelor Skyactiv-X, special dezvoltată pentru a găzdui noul motor pe benzină cu aprindere prin compresie, care, spune compania, oferă eficienţa unui motor diesel.

Această nouă arhitectură îmbunătăţeşte, de asemenea, dinamica de conducere, rafinamentul şi confortul, susţine Mazda. 

La 4420 mm lungime, 1855 mm lăţime şi 1375 mm înălţime, acest concept este puţin mai mare faţă de actualul Mazda 3. Ampatamentul este, de asemenea, cu 50 mm mai lung, iar dispunerea roţilor către colţuri ar trebui să mărească spaţiul interior. 

FOTO

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.