Mazda la Detroit 2008

Mazda va expune noua versiune a modelului RX-8 şi modelul concept Furai, în premieră mondială, la Salonul Internaţional Auto Nord American de la Detroit

Mazda va expune în premieră mondială la Salonul Internaţional Auto Nord American (NAIAS) conceptul Mazda Furai şi noua Mazda RX-8 – model care a beneficiat de schimbări tehnologice importante. Salonul se va desfăşura în perioada 13-27 ianuarie 2008 la Detroit.

mazda furaiFurai se bazează pe șasiul de curse Courage C65 din 2005 ce a fost folosit de Mazda în American Le Mans Series acum două sezoane. Conceptul este pus în mișcare de un motor rotatitiv cu 3 rotoare montat central, ce dezvoltă 450 CP din arderea etanolului E100. Caroseria a fost creată de studioul Mazda din California de Sud, condus de Franz Von Holzhausen.

După debutul din octombrie la Salonul Auto de la Tokyo, modelul concept Taiki va fi de asemenea expus la Detroit, debutând astfel pe piaţa Nord Americană şi pentru prima dată în afara Japoniei. Pe parcursul zilelor presei, Mazda va prezenta la standul său o expoziţie specială de maşini de curse, precum şi gama completă de modele de serie destinate publicului larg.Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.