Mazda lansează ediţia specială Mazda 6 Takumi

Mazda a lansat în România ediţia specială Mazda 6 Takumi, model ce vine cu dotări noi la nivel estetic, dar şi din punct de vedere al elementelor tehnice.

Mazda lansează ediţia specială Mazda 6 Takumi Mazda lansează ediţia specială Mazda 6 Takumi

Mazda aduce în România ediţia specială Mazda 6 Takumi. Termenul "Takumi" provinde din limba japoneză şi înseamnă "artizan". Modelul are la bază versiunea de serie Mazda 6 TE Sport şi beneficiază de dotări suplimentare atât la nivel estetic cât şi al elementelor tehnice. Takumi este disponibil cu două motorizări: 2,0 litri benzină ce dezvoltă 155 CP şi 2,2 litri diesel din care se obţin 129 CP.

La exterior Mazda 6 Takumi este echipată cu pachetul sport compus din grilă faţă, geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inch, senzori de parcare faţă-spate şi un eleron pentru portbagaj. Viitorii clienţi pot alege noua culoare Gri Dolphin. La interior Takumi beneficiază de dotări speciale cum ar fi: tapiţerie din piele combinată cu material textil, sistem de navigaţie, aer condiţionat automat, sistem Bluetooth , scaune faţă încălzite şi pilot automat. Pentru un plus de sportivitate ediţia specială este dotată cu un pedalier sport, şi cadrane cu iluminare roşie/albastră.

Mazda 6 Takumi este disponibil deja pe piaţa din România şi pleacă de la preţule de 22.890 euro cu TVA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.