Mazda MX-5 a primit un pachet de îmbunătăţiri pentru versiunea 2019 - FOTO

Generaţia a patra a celui mai bine vândut roadster din istorie primeşte o nouă versiune.

Mazda MX-5 a primit un pachet de îmbunătăţiri pentru versiunea 2019 - FOTO Mazda MX-5 a primit un pachet de îmbunătăţiri pentru versiunea 2019 - FOTO

Generaţia a patra a celui mai bine vândut roadster din istorie - Mazda MX-5,a primit un pachet de îmbunătăţiri pentru versiunea 2019, cea mai importantă noutate fiind motorul de 2l care produce 184 CP. Restul îmbunătăţirilor se referă la partea de design, dotărilor sau a pachetului de sisteme de siguranţă activă i-ACTIVSENSE. 

Viitorii posesori de Mazda MX-5 vor beneficia de volanul reglabil şi în adâncime, în completarea mobilităţii pe verticală, iar sistemul de infotainment include de acum opţional conectivitatea Apple CarPlay sau Android Auto. Confortul a fost crescut şi prin modificări aduse sistemului de rabatare a spătarelor şi mecanismelor de deschidere a portierelor. La exterior, roadsterul poate fi echipat cu jante în nuanţe noi şi cu un acoperiş textil de culoare maro.

Motoarele SKYACTIV-G 2.0 şi 1.5 pe benzină au beneficiat de îmbunătăţiri tehnice şi prezintă rezultate superioare, atât în ceea ce priveşte consumul, cât şi performanţele. Motorul de 2l a câştigat mai multă putere şi a ajuns la 184 CP, iar motorizarea de 1.5l oferă un cuplu crescut şi un consum şi mai redus.

Pachetul de actualizări este completat de cinci noi sisteme de siguranţă i-ACTIVSENSE: asistentul avansat de frânare inteligent pentru oraş, cu funcţie de monitorizare şi la deplasarea în marşarier, sistemul de avertizare a şoferului, sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie şi cameră video pentru mersul cu spatele.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.