Mazda MX-5 Facelift

Modelul japonez se pregăteşte de câteva mici modificări, pe care oficialii asiatici au vrut să le înregistreze. Iar acum sunt şi confirmate.

Mazda MX-5 Facelift Mazda MX-5 Facelift

Doar partea fata va fi modificataLa OHIM. The Office for Harmonization in the Internal Market (Trade Marks and Designs). La fel cum s-a întâmplat şi în cazul noii Mazda 3. Dar pozele care erau destinate înregistrării au ajuns pe internet şi acum putem observa designul noului model japonez. La prima vedere, MX-5 va suferi doar un simplu facelift, cu modificări minore la designul proiectoarelor şi grilei faţă.

Despre partea tehnică nu se ştie nimic, însă mai multe vom afla în apropierea lansării, ce va avea loc abia anul viitor. Dar este posibil totuşi vă vedem maşina chiar mai devreme, la Salonul Auto de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.