Mazda MX-5 primeşte un plus de putere şi siguranţă - GALERIE FOTO

Mazda MX-5, cel mai bine vândut roadster din lume, primeşte un upgrade.

Mazda MX-5 primeşte un plus de putere şi siguranţă - GALERIE FOTO Mazda MX-5 primeşte un plus de putere şi siguranţă - GALERIE FOTO

Mazda MX-5, cel mai bine vândut roadster din lume, primeşte un upgrade. Varianta 2019 înseamnă o îmbunătăţire atât a versiunilor soft-top şi RF din punct de vedere al puterii, dar şi al tehnologiei.

Ambele motoare disponibile, de 1.5 litri şi 2 litri, respectă norma de emisii Euro 6d Temp, cât şi noul ciclu de consum WLPT. Propulsorul de 2 litri a fost optimizat şi dezvoltă acum 184 de cai-putere (în loc de 160), în timp ce cuplul maxim a crescut de la 200 la 205 NM.

Totodată, la capitolul siguranţă, Mazda MX-5 adaugă cinci noi sisteme sub cupola i-ACTIVSENSE: Advanced Smart City Brake Support, care are rolul de a anticipa un posibil accident detectând maşini şi pietoni, Smart City Brake Support - care detectează maşinile şi pietonii aflaţi în spate, precum şi Driver Attention Alert, Trafic Sign Recognition System şi cameră pentru marşarier.

Designul KODO este oferit împreună cu o nouă culoare închisă pentru roţile de 16 şi 17 inchi.

Mazda MX-5 2019 va fi oferită spre vânzare în Europa începând cu luna august a acestui an.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.