Mazda MX-5 Yusho - Zoom Zoom

Mazda a pezentat în cadrul Salonului Auto de la Leipzig conceptul MX-5 Yusho, o variantă "hardcore" a binecunoscutului model sport japonez.

Mazda MX-5 Yusho - Zoom Zoom Mazda MX-5 Yusho - Zoom Zoom

Mazda MX-5 este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate modele sport din lume. Producătorul japonez a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Leipzig conceptul Yusho, model ce vine cu un plus de 86 CP faţă de modelul de serie.

Mazda MX-5 Yusho dispune de acelaşi propulsor de 2,0 litri ca şi modelul de serie, dar ajutat de un compresor mecanic. Puterea totală a motorului ajunge acum în dreptul valorii de 244 CP. Japonezii au apelat pentru modificările la nivelul unităţii de putere la specialistul britanic Cosworth. Pe lângă compresorul mecanic, britanicii au instalat pistoane mai performante şi injectoare cu un debit mărit. Mazda MX-5 Yusho atinge acum o viteză maximă de 250 km/h, cu 30 km/h mai mult decât modelul de serie. Pentru o manevrabilitate superioară s-a instalat o suspensie mai joasă, cu amortizoare Bilstein şi arcuri Eibach.

Din punct de vedere al modificărilor la nivelul design-ului, Mazda MX-5 Yusho dispune de o culoare specială, spoilere uşor modificate, iar evacuarea este plasată pe mijloc pentru a aduce un plus de sportivitate. Un alt model Mazda prezentat la Leipzig este MX-5 Senhu, un model care se va fabrica doar în 200 de unităţi special pentru piaţa din Germania. MX-5 Senhu este dotat cu propulsorul de 2,0 litri ce produce 158 CP şi 187 Nm şi vine în culorile roşu sau negru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.