Mazda ne arată ce înseamnă să faci o maşină echilibrată, cu ajutor din partea noului MX-5. VIDEO

Sunt mulţi producători auto care se laudă că maşinile lor au un raport al greutăţii faţă/spate de 50/50, dar cei de la Mazda s-au gândit că ar fi mai bine să ne arate, în loc să scrie nişte cuvinte pe o hârtie.

Mazda ne arată ce înseamnă să faci o maşină echilibrată, cu ajutor din partea noului MX-5. VIDEO Mazda ne arată ce înseamnă să faci o maşină echilibrată, cu ajutor din partea noului MX-5. VIDEO

Noua Mazda MX-5 promite să fie cel puţin la fel de distractivă ca predecesorii săi, iar greutatea de aproximativ 1.000 kg (mai mică decât la generaţia anterioară) şi raportul de greutate faţă/spate de 50/50 vor ajuta, cu siguranţă. De fapt, ca să ne arate cât de echilibrată este noua generaţie a decapotabilei legendare, oficialii Mazda au pus la cale un experiment neobişnuit: un MX-5 aşezat în cumpănă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.