Mazda oferă o actualizare pentru modelele noi echipate cu MZD Connect

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2018 Știri auto
Mazda oferă o actualizare pentru modelele noi echipate cu MZD Connect

Actualizarea le va permite clienţilor care deţin un telefon iPhone să utilizeze Apple CarPlay şi să acceseze telefonul, să trimită mesaje, să asculte Apple Music şi să navigheze cu Apple Maps cu ajutorul Siri sau al sistemului MZD Connect, toate în mişcare dar în siguranţă. Android Auto va fi disponibil, de asemenea, ca un update opţional, şi va oferi o gamă similară de opţiuni pentru clienţi cu telefoane pe bază de Android.

Totodată, posesorii automobilelor Mazda existente care sunt echipate cu sistemul multimedia MZD Connect vor putea beneficia de Apple CarPlay şi Android Auto.

Odată conectat la MZD Connect prin intermediul unui port USB sau prin Bluetooth, Apple CarPlay poate fi operat cu ajutorul butonului rotativ Mazda HMI Commander şi, când vehiculul este staţionar, prin intermediul ecranului tactil. Conectat în mod similar, Android Auto poate fi controlat doar prin intermediul butonului rotativ.

Update-ul, atât hardware, cât şi software, va fi disponibil opţional, pe modele noi, dar şi pe cele existente dotate cu MZD Connect, începând cu 6 august 2018. 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide