Mazda oferă o actualizare pentru modelele noi echipate cu MZD Connect

Totodată, posesorii automobilelor Mazda ...

Mazda oferă o actualizare pentru modelele noi echipate cu MZD Connect Mazda oferă o actualizare pentru modelele noi echipate cu MZD Connect

Actualizarea le va permite clienţilor care deţin un telefon iPhone să utilizeze Apple CarPlay şi să acceseze telefonul, să trimită mesaje, să asculte Apple Music şi să navigheze cu Apple Maps cu ajutorul Siri sau al sistemului MZD Connect, toate în mişcare dar în siguranţă. Android Auto va fi disponibil, de asemenea, ca un update opţional, şi va oferi o gamă similară de opţiuni pentru clienţi cu telefoane pe bază de Android.

Totodată, posesorii automobilelor Mazda existente care sunt echipate cu sistemul multimedia MZD Connect vor putea beneficia de Apple CarPlay şi Android Auto.

Odată conectat la MZD Connect prin intermediul unui port USB sau prin Bluetooth, Apple CarPlay poate fi operat cu ajutorul butonului rotativ Mazda HMI Commander şi, când vehiculul este staţionar, prin intermediul ecranului tactil. Conectat în mod similar, Android Auto poate fi controlat doar prin intermediul butonului rotativ.

Update-ul, atât hardware, cât şi software, va fi disponibil opţional, pe modele noi, dar şi pe cele existente dotate cu MZD Connect, începând cu 6 august 2018. 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.