Mazda recheamă în service 640.000 de maşini

Mazda a anunţat că intenţionează să recheme în service 640.000 de vehicule

Mazda recheamă în service 640.000 de maşini Mazda recheamă în service 640.000 de maşini

Mazda a anunţat că intenţionează să recheme în service 640.000 de vehicule la nivel mondial pentru a rezolva o problă la valvele motoarele diesel. 

Constructorul japonez a spus că va rechema aproximativ 230.000 de vehicule în ţara de origine, şi un total de aproximativ 410.000 de unităţi de pe alte pieţe, cu excepţia Statelor Unite, unde Mazda nu vinde modele diesel.

Campania celor de la Mazda vine după ce rivalul auto Subaru a anunţat săptămâna trecută că va rechema 400.000 de vehicule la nivel global pentru a repara un defect la motoarele sale, costuri care vor afecta considerabil profitul pe întregul an.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.