Mazda - Rechemare în service

Modelele 3 şi 5 sunt rechemate în service din cauza unor probleme cu suporţii de la motor, ce pot ceda.

Mazda - Rechemare în service Mazda - Rechemare în service

257 de Mazda 3 fabricate între 26 decembrie 2006 şi 6 septembrie 2007 şi 7121 de Mazda 5 asamblate între 19 aprilie 2005 şi 3 septembrie 2007 sunt chemate în service pentru a le fi rezolvate posibile probleme la suporţii motorului. Se pare că după un timp aceştia pot ceda ducând la blocarea motorului şi a cutiei de viteze, maşina ajungând incontrolabilă.

Maşinile vor reveni în service unde se va verfica starea suportului central, şi dacă este cazul, acesta va fi înlocuit gratis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.