Mazda RX-8 facelift 2009

Cei de la Mazda nu se despart uşor de modelul RX-8 şi îi pregătesc pentru 2009 un facelift care să o menţină în actualitate. Totuşi la modul cum arată, ne dorim să o vedem pe străzi încă mulţi ani.

Pentru a îşi păstra aerul proaspăt şi a se alinia la noile tendinţe exprimate în segmentul coupe-urilor sportive, Mazda RX-8 a primit un rând nou de bări. Cea din faţă se vrea mai hard-core, fiind o declaraţie vizuală de sportivitate, prin sculptarea unor prize de aer mai mari cu extremităţi tăioase., înglobănd totodată în partea superioară proiectoarele de ceaţă. Grila de tip fagure are dimensiuni mai generoase, prelungindu-se mai aproape de linia farurilor.

Alte noutăţi sunt jantele de19 inchi, foarte bine asortate la culoarea albastră, lămpile spate, mai pe gustul adepţilor fenomenului tuning, şi eleronul care va veni de această dată în standard pentru varianta de top denumită RS. La interior, se prefigurează, tot ca o dotare standard, scaunele sport Recaro.ce aduc un plus de confort combinat cu sportivitatea caracteristică unui astfel de model. Tot în aceaşi notă, există zvonuri că inginerii Mazda vor ajusta şi suspensia pentru un comportament mai exact.

VEZI TOATE ANUNTURILE MAZDA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.