Mazda şi taxa auto

Mazda oferă în România, în perioada 15 decembrie - 31 ianuarie 2009, contravaloarea taxei auto clienţilor care se orientează către modelele CX-7, sau Mazda6, cu motorizarea pe benzină de 2,5l.

Mazda şi taxa auto Mazda şi taxa auto

Mazda6 cu motorizarea de 2,5l benzină are un preţ de pornire (cu toate taxele incluse) de 26.390 euro şi o taxă de poluare de aproximativ 3.500 de euro, iar modelul CX-7 are un preţ de pornire de 30.300 euro şi o taxă de poluare de aproximativ 4.100 euro.

Pentru a nu îndepărta clienţii de la aceste modele, o dată cu intrarea în vigoare a taxei auto triplate pentru modelele EURO 4 cu motorizare mai mare de 2.000 cmc, dealerii Mazda vor oferi în perioada 15 decembrie - 31 ianuarie un stimulent în valoare noii taxe.

Constructorul nipon a comercializat 321 de unităţi CX-7 şi 405 de unităţi Mazda6 în cele 11 luni ale anului. Cumulat, acestea au reprezentat 30% din vânzările companiei în intervalul ianuarie-noiembrie 2008 pe piaţa autohtonă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.