Mazda va putea produce viitoarele modele în fabricile Fiat şi Chrysler

Colaborarea dintre Fiat şi Mazda pentru noul model Alfa Romeo Spyder poate aduce noi parteneriate între cei doi producători de automobile. Vezi în continuare despre ce este vorba.

Mazda va putea produce viitoarele modele în fabricile Fiat şi Chrysler Mazda va putea produce viitoarele modele în fabricile Fiat şi Chrysler

Recent, Fiat a anunţat că viitorul model Alfa Romeo Spyder se va fabrica pe aceeaşi line de producţie cu Mazda MX-5. Această colaborare poate duce la noi parteneriate între cei doi producători de automobile în viitorul apropiat. În timpul unui eveniment care a avut loc la fabrica din Illinois a constructorului Chrysler, Sergio Marchionne, directorul general al companiilor Fiat şi Chrysler, a anunţat că există posibilitatea ca în fabricile celor doi producători să se construiască şi viitoare modele Mazda. Tot acesta susţine că este deschis pentru propuneri de parteneriate cu orice alt producător.

De-a lungul timpului, Fiat a colaborat cu mai mulţi constructori. Spre exemplu, Fiat 500 este produs în Polonia în aceeaşi uzină în care este construit şi Ford Ka, iar Fiat Punto împarte linia de producţie cu Fiat Sedici, Opel Corsa şi Suzuki SX4 în Ungaria.

Machionne susţine că tot mai multor producători le este greu să construiască şi să îmbunătăţească singuri platformele şi motorizările. Aceste parteneriate au rolul de a diminua costul de producţie şi a oferi un produs de calitate, având resursele mai multor companii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.