Mazda vrea 2,5% din vânzările de autoturisme de import

Pentru 2018 ne propunem o cotă de piaţă ...

Mazda vrea 2,5% din vânzările de autoturisme de import Mazda vrea 2,5% din vânzările de autoturisme de import

Volumul vânzărilor mărcii Mazda pe piaţa locală s-a apropiat foarte mult de pragul de 2.000 de unităţi, cu 23% mai mult decât în anul anterior, potrivit datelor companiei. Printre ce le mai vândute modele s-au numărat SUV-urile CX-3 şi CX-5.

„Pentru 2018 ne propunem o cotă de piaţă de 2,5% din segmentul autoturismelor de import, ceea ce va însemna un volum estimat de peste 2.000 de maşini Mazda vândute în România“, a spus Cristian Rigu, directorul Mazda pentru România. El a subliniat că „SUV-urile CX-3 şi CX-5 au fost două dintre cele mai vândute modele Mazda din 2017.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.