Mazda2

Lansat pe piaţa din Europa în perioada 14-15 iunie la Viena, unde ProMotor a fost prezent, noul model Mazda2 va fi lansat în România în luna octombrie, cu un preţ de pornire de 9.990 Euro (cu toate taxele incluse), pentru varianta de motorizare de 1,3 litri cu 75 CP.

Mazda2 Mazda2
ProMotor a testat, cu ocazia lansării modelului de clasă mică pe piaţa auto din Europa, cele două variante de motorizare pe benzină de 1,3 litri, în versiunile de 75 CP sau 84 CP şi motorul de 1,5 litri cu 103 CP. Aceste propulsoare vor fi urmate la scurt timp şi de un diesel.

Deocamdată, din punctul de vedere al ProMotor, cel mai atractiv motor este cel de 1,5 litri şi 103 CP, cu un cuplu de 138 Nm la 4.000 rpm, având o dinamică în spiritul zoom-zoom. Preţul pentru această variantă de motorizare sau nivelurile de echipare care vor exista nu au fost momentan comunicate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.