Mazda2 cu trei uşi

Versiunea cu trei uşi a proaspetei generaţii Mazda2 se anunţă mai frenetică şi mai plină de viaţă din această primăvară.

Mazda2 cu trei uşi Mazda2 cu trei uşi
Va apărea la Salonul Auto de la Geneva 2008 şi va fi fratele năzdrăvan al noului succes de casă nipon, Mazda2 în cinci uşi (versiunea Mazda2 Sedan fiind momentan destinată doar pieţei din China). Motorizările vor fi aceleaşi: 1,3 şi 1,5 pe benzină, precum şi un 1,4 diesel, însă masa maşinii va fi mai mică, coborând chiar sub 1.000 kg. Aşteptăm cu nerăbdare anunţarea unei versiuni sportive hot-hatch de oraş, care probabil va purta badge-ul MPS.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.